Deskundige Reis Tips Om U Te Helpen Meer Plezier Te Vinden

Reizen kan een speciale en bevredigende ervaring voor u zijn als u er gebruik van maakt. Leren plannen van reizen is niet zo moeilijk, maar het vergt wel wat onderzoek, zodat je niet uiteindelijk verdwaalt of geld verliest op iets wat je niet nodig hebt. Deze lijst met tips zou u moeten helpen om een slimmere reiziger te worden.

Verpakkings licht is de sleutel om uw reizen zo gemakkelijk en vrij van stress mogelijk te maken. Neem één Carry op zak met alles wat je nodig hebt, niet per se alles wat je wilt. Als je naar koud weer reist, breng dan kleinere kleren aan om lagen te maken in plaats van grote, ruimteverbruikende jassen en sweaters. Uw slimme verpakking zal betalen wanneer u graag een tas rond op vakantie vervoert in plaats van te luffelen rond meerdere tassen.

Vraag familie en vrienden om suggesties over plaatsen die u moet bezoeken wanneer u uw volgende vakantie probeert te plannen. Vaak zullen ze niet alleen in staat zijn om je goede suggesties te geven voor plaatsen die je moet gaan, ze kunnen je ook wegsturen van plaatsen die ze niet zo’n goede tijd hadden.

Vasthouden aan gekookt of gebotteld water tijdens het reizen. Het maakt niet uit of je halverwege over de hele wereld vliegt of gewoon een dagtocht in je eigen staat neemt. Vaak zal uw maag niet goed reageren op verschillende water en het is beter om veilig te zijn dan sorry!

Vergeet niet om verloren tickets onmiddellijk te melden. Verloren tickets kunnen worden terugbetaald, maar dit kan zo lang duren als zes maanden. Het kan ook een aanzienlijke vervangings vergoeding inhouden. Als je je verloren ticket zo snel mogelijk rapporteert, zal het niet sneller gaan, maar je krijgt je geld sneller terug.

Als u een geslaagde reis wilt plannen, moet u een budget opstellen. Denk aan dingen zoals reiskosten, accommodatie, eten en geld om attracties te bezoeken en een keer op locatie te betalen voor gas. Als uw reis een beetje te duur lijkt, zoekt u goedkopere accommodatie of wacht u tot u genoeg geld hebt bespaard.

Neem niet de hele fles shampoo en conditioner als je op reis gaat. Koop eerst een aantal kleine containers die worden verkocht in de sectie toiletartikelen voor reis grootte van uw lokale winkel. Giet wat shampoo en conditioner in de kleine containers en neem die in plaats daarvan. Dit zal de nodige ruimte in je duffel tas of koffer vrij te krijgen.

Als u met kinderen reist, laat ze dan speelgoed en spelletjes meenemen voor de rit. Wanneer kinderen zich vervelen, zullen ze je niet alleen lastig vallen met constante vragen over wanneer je naar de gewenste locatie komt, maar je zult ook meer stops maken voor badkamer pauzes en Fast-Food, omdat ze manieren proberen te vinden om zichzelf te vermaken.

Gebruik zachte handbagage, in plaats van een hard-sided koffer. Wanneer je je bagage in de bovenbak probeert te CRAM, hebben Soft-sided gevallen meer geven en gemakkelijker opgeborgen. Er is geen kans dat een hard-sided geval dat te groot is ooit zal passen. Het zal moeten worden Gate gecontroleerd en je zal niet in staat zijn om toegang te krijgen tot je deplane.

Als u vragen heeft over het Hotel, is de beste tijd om te bellen rond middernacht. De mensen die het Bureau het meest waarschijnlijk niet druk en zullen in staat zijn om u hun volledige aandacht te geven. Als je belt overdag, hoogstwaarschijnlijk hebben ze mensen daar in persoon en anderen die bellen naar de telefoon om ze af te leiden.

Zoals je zien, is er veel meer te reizen dan de meeste mensen denken. Het vergt veel onderzoek en planning, maar het zal uiteindelijk de moeite waard zijn om een geweldige reis te hebben. Door de bovenstaande tips te volgen, bent u goed op weg om een slimmere reiziger te worden.