Geweldige Reis Tips Die Het Plezier Terug Te Zetten In

Soms wilt u misschien een pauze nemen van dezelfde vakantie naar het strand dat u elk jaar neemt. Dit jaar, waarom niet proberen een spookachtige vakantie. Er zijn veel reisbestemmingen die inspelen op het bovennatuurlijke. Dit artikel geeft je tips voor het vinden van de beste spookachtige reisbestemmingen.

Als je een student bent die naar een vreemd land reist, overweeg dan om een internationale studenten identificatiekaart te krijgen voordat je vertrekt. Veel restaurants, musea en toeristische stops bieden kortingen wanneer u de identificatie van de student laat zien. Hoewel de kaart geld kost om in eerste instantie te verkrijgen, zijn de besparingen die u behaalt vaak veel groter dan de basiskosten.

Wanneer u reist, is het belangrijk om te stoppen voor de kaas en de grote monumenten. Wat dat betekent is dit: Ga naar mt. Rushmore, sure. Maar eerst moet je stoppen bij het Jolly Green Giant-standbeeld in Minnesota en je foto laten nemen. Je moet eigenlijk gaan zien de Corn Palace in Mitchell, SD, en Wall drug. Deze plaatsen zijn kitscherige, en dat is precies waarom ze essentieel zijn. Amerika is zowel een plaats van grote schoonheid en grote silnelijkheid, en beide moeten worden gevierd door de reiziger.

Maak arrangementen voor uw huisdieren terwijl u weg bent. Laat een buurman of vriend komen om te voeden, lopen en check-in op hen, ten minste eenmaal per dag. Ze zullen zich veiliger voelen wetende dat ze vers voedsel en water zullen hebben en minder roer zullen zijn dan wanneer ze voor een lange periode alleen gelaten werden.

Als u in een hotel verblijft en u houdt van koffie, gebruik dan niet het kraanwater om het te maken. In plaats daarvan, haal wat ijs van de ijsmachine en zet het in de koffie maker de nacht voordat om te smelten. De ijsmachines gebruiken gefilterd water zodat je beter koffie proeven!

Vasthouden aan gekookt of gebotteld water tijdens het reizen. Het maakt niet uit of je halverwege over de hele wereld vliegt of gewoon een dagtocht in je eigen staat neemt. Vaak zal uw maag niet goed reageren op verschillende water en het is beter om veilig te zijn dan sorry!

Het hebben van een kleine naaigarnituur en een lenzenvloeistof Reparatieset weggestopt in uw bagage kan de dag redden! Of je nu je kleding ript, een splinter verwijdert, een knop vervangt of de kleine schroeven aan de achterkant van het handheld videospel van je kind vervangt deze tools zijn geweldig!

Wanneer u naar uw locatie, neem dan bij de lokale bevolking voor dingen te doen. Locals zullen de beste plekken om te gaan voor recreatie of voor eten weten. Dit kan je helpen te voorkomen dat je naar minder dan spannende plaatsen of plaatsen gaat die extreem druk zullen zijn.

Maak uw bagage gemakkelijk te herkennen. Plaats grote heldere stickers en foto’s over uw bagage, zodat wanneer u het door komt, u weet voor een feit dat het van u is. Dit helpt om niet alleen je tas te vinden, maar ook om zich te ontdoen van de verlegenheid die komt wanneer je per ongeluk een die niet van jou is grijpen.

Wanneer u een onbekende stad bezoekt, moet u een paar minuten chatten met uw hotel conciërge. De conciërge is een expert op het gebied en het is zijn of haar taak om ervoor te zorgen dat u geniet van uw verblijf. Vraag uw conciërge om restaurantreserveringen of reserve kaartjes voor u te maken. Uw conciërge kan u vaak in-demand plaatsen.

Zoals vermeld in het begin van dit artikel, moet u soms een verandering in het landschap van dezelfde oude voorspelbare jaarlijkse vakantie. Het nemen van uw reizen naar een spookachtige bestemming kan een unieke en onvergetelijke ervaring zijn. Pas dit advies van dit artikel toe en je bent op weg om een geweldige tijd te hebben voor je volgende spook vakantie.