Labuan Bajo: een perfect toevluchtsoord voor avonturen liefhebbers

Als je Labuan Bajoziet, zorger dan voor dat je naar de geweldige Natures gaat om je te geven.Je moet laten vallen met ten minste een van deze gebieden:

KALONG ISLAND

Kalong is de lokale naam van grote vleermuizen.En zoals de naam al doet vermoeden, hier op Kalong Island kun je vleermuizen observeren in hun natuurlijke habitat.Is ook heel fantastisch.

PINK BEACH

De titel is maar trouw aan de titel, de kust is een stuk Pinky uitziende zand door fragmenten van rood koraal vermengd met wit zand.Het water is kristalhelder en ondiep, je ziet misschien de magische koraalriffen eronder.Snorkelen en duiken zijn de beste dingen om dat te bereiken.Het strand is beschikbaar vanaf Loh Liang via voetpad en uit Labuan Bajo door middel van schepen.

TAKA MAKASSAR, MANTA POINT

Komodo National Park is een migratiepad voor een grote selectie van het mariene leven, zoals de manta’s.Duiken in de buurt van de Labuan Bajo, misschien heb je het geluk, om te observeren dat een paar van manta’s.Zeeschildpadden zijn ook vaak aanwezig op dit gebied.

Wonderful Indonesia

PEDE BEACH

Slechts ongeveer 1 kilometer in Labuan Bajo, pede Beach is beschikbaar op een verharde weg.De kust daarbuiten.Het biedt een van de allerbeste zonsondergang uitzicht in Labuan Bajo.

GOA BATU CERMIN

Goa Batu de titel Suggests’een grot van stenen spiegel, ‘ omdat de zonnestralen naar de grot komen door een gat en Pops op de stenen muren van deze grot.De grot is ongeveer 200 meter lang met een grote hoeveelheid van het steegje zand vol met goed bewaarde stalactieten en stalagmieten.Binnen de grot, dan u ook vinden fossielen van zeedieren vast in een bepaald deel van hun grot muren.

CUNCA WULANG EN CUNCA RAMI

Deze waterval kan worden gevonden over een twee uur oprit van Labuan Bajo.Cunca Wulang is ongeveer 30 inches hoog en Cunca Rami is circa 15 meter hoog.Beide bieden een panoramisch en verfrissend landschap van karakter.Bij mooi weer mogen mensen in het trendy en zeer heldere water drijven.

BERG TOP MBELILING

Lijkt het alsof u geniet van het prachtige panorama van exotisch het eiland vanaf een top van een berg? 1.250 meter over zeeniveau, samen met een fantastische camping om buiten ook te kamperen.